Αθλητισμός|12.12.2019 18:34

Ξεκάθαρες απαντήσεις από ΠΑΟΚ στο επικοινωνιακό «σόου» του Ολυμπιακού

Newsroom

Σε επικοινωνιακό «σόου» προσπάθησε να μετατρέψει το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Super League ο Ολυμπιακός, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που ηγήθηκε της «ομάδας» των «ερυθρόλευκων», στη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν και οι κ.κ. Καραπαπάς, Αγραφιώτης και Σουλούκου, με τον ΠΑΟΚ και τον Μάκη Γκαγκάτση να δίνει απαντήσεις.

Η πλευρά του Ολυμπιακού προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις κάνοντας αναφορές στο ρεπορτάζ που μετέδωσε το «One Channel», ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, φέρνοντας στη Λίγκα ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και κυρίως για το οποίο αρμόδια είναι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ έθεσε ζήτημα αλλαγής των κανονισμών.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν ξεκάθαρος: «Θα πάρουμε τη δικογραφία και θα απολογηθούμε στις αρμόδιες αρχές, δηλαδή στην ΕΕΑ όπου έκανε και την καταγγελία ο ΟΣΦΠ. Φυσικά και είμαστε αντίθετοι σε ό,τι είναι ενάντια στο νόμο. Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους κι στους κανονισμούς δεν μπορούμε να πούμε τώρα αν είμαστε υπέρ ή κατά αν δεν ξέρουμε καταρχήν ποιοι είναι αυτοί και αν δε συζητήσω με τον κ. Σαββίδη και με το νομικό επιτελείο».

Και πρόσθεσε ξεκαθαρίζοντας ότι: «Ο κ. Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη, ούτε επηρεάζει αποφάσεις ή ασκεί επιρροή. Θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού θα γίνει δεκτή. Δεν μπορεί η Super League να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός. Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας. Είμαστε υπέρ της Γενικής  Συνέλευσης ιδιοκτητών, απλά να το ξέρουμε νωρίτερα αφού ο κ. Σαββίδης δεν είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την Πέμπτη 19/12 για ακρόαση. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα παραλάβει τη δικογραφία και ακολούθως θα απολογηθεί.

ΟλυμπιακόςΜάκης ΓκαγκάτσηςSuper League 1SuperLeagueΠΑΟΚΒαγγέλης Μαρινάκης