Αθλητισμός|12.12.2019 18:14

ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό: «Τι θα λέγατε αν το πέναλτι που κερδίσατε με τον Ερυθρό Αστέρα γινόταν στο ΠΑΟΚ - Ξάνθη;»

Newsroom

Στο διάστημα της παρουσίας του στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 1, o Βαγγέλης Μαρινάκης άνοιξε διάλογο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφήνοντας αιχμές για την αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

«Να μας πουν εδώ που είναι και δύο ποδοσφαιριστές, ο Σαμαράς και ο Πουρσανίδης, έτσι όπως είδαν το ΠΑΟΚ - Ξάνθη αν ήταν φυσιολογική η συμπεριφορά των παικτών της Ξάνθης όταν έφευγε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και ο αμυντικός δεν τον κυνηγούσε;» ρώτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η απάντηση δόθηκε άμεσα με νέο ερώτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκαν στο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ζαντέρ, ο αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα. 

«Κύριε πρόεδρε αφού μιλάτε για ποδόσφαιρο, να σας ρωτήσουμε αν το πέναλτι που πήρατε χθες με τον Ερυθρό Αστέρα, το έκανε παίκτης της Ξάνθης στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τι θα λέγατε τώρα;».

Έθεσε θέμα VAR ο Ολυμπιακός, ήταν όμως μόνος του!

Κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Ολυμπιακός έθεσε θέμα VAR ζητώντας να παρθεί άμεσα απόφαση, ωστόσο καμία ομάδα δεν έσπευσε να υποστηρίξει τις θέσεις του, γεγονός που δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να σταματήσει το Video Assistant Referee εκφράζοντας δυσαρέσκεια. «Όλοι έχουν θέματα μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου και επιτέλους πρέπει να παρθεί μια απόφαση γιατί δεν έχει νόημα να χάσουμε το πρωτάθλημα από το Var», είπε. Ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση από τις άλλες ομάδες, που δεν έθεσαν ανάλογο θέμα. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος έκανε λόγο για κατάχρηση και καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων, δεν στάθηκε όμως σε ζήτημα κατάργησής του, ενώ ο ΟΦΗ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες. Υπέρ του VAR τοποθετήθηκε ο ΠΑΟΚ.

SuperLeagueΟλυμπιακόςSuper League 1ΠΑΟΚποδόσφαιρο