Αθλητισμός
|
14.12.2019 16:55
Κυπελλούχος Αργεντινής η Ρίβερ Πλέιτ με σκόρερ τον Σκόκο
NewsroomΤην κατάκτηση του Κυπέλλου Αργεντινής πανηγύρισε η Ρίβερ Πλέιτ. Η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, επικράτησε με 3-0 την Σεντράλ Κόρδομπα στον μεγάλο τελικό, που διεξήχθη στο «Μαλβίνας Αργεντίνας».
Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος για τη Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο 2019 καθώς είχε κερδίσει και το Recopa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, ωστόσο έχασε από τη Φλαμένγκο στο Copa Libertadores.
Το πρώτο γκολ της Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό πέτυχε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Νάτσο Σκόκο. Τα άλλα δυο γκολ σκόραραν οι Ιγνάσιο και Ζούλιαν Αλβάρες.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής