Αθλητισμός|14.12.2019 22:16

Νίκησε και «βλέπει» εξάδα ο Παναθηναϊκός

Newsroom

Αφού κατάφερε να προηγηθεί στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το έβδομο φετινό που κερδίζει), ο Παναθηναϊκός έβαλε βάσεις νίκης απέναντι στη Λαμία, τις οποίες ισχυροποίησε αρχικά με την αποβολή του Μπεχαράνο στο 60' και με το γκολ του Περέα στο 82', για το τελικό 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και μέτρησαν πέντε τελικές προσπάθειες, έναντι καμιάς του Παναθηναϊκού μέχρι το 44' και το πέναλτι που κέρδισαν οι «πράσινοι» και εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηγιοβάνης (το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του από τον γκολκίπερ της Λαμίας) για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε, με τη Λαμία να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπεχαράνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 60'. Οι «πράσινοι» έψαχναν τρόπο να «κλειδώσουν» τη νίκη και το πέτυχαν με το γκολ του Περέα στο 82'.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ινσούα, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (80' Μπακε), Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ (53' Περέα), Μακέντα

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (80' Σάλιακας), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (63' Μπουλούλης), Τουράμ.

ΠαναθηναϊκόςSuper League 1SuperLeagueποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ