Αθλητισμός|14.12.2019 23:03
Super League: Βαθμολογικό «άλμα» για Παναθηναϊκό, κάτω από τη μέση ο Άρης
NewsroomΣτις αναμετρήσεις του Σαββάτου (14/12) για την Super League 1 ο ΟΦΗ κατάβαλε την αντίσταση του Άρη με 3-1 και συνέχισε τις εντός έδρας επιτυχίες, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Λαμίας στο ΟΑΚΑ με 2-0 και με αυτό το τρόπο πλασαρίστηκε στην πρώτη εξάδα, έχοντας συμπληρώσει έξι αναμετρήσεις χωρίς ήττα.
Παράλληλα, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης, σε αναμέτρηση στην οποία έκαναν ντεμπούτο ο Γιώργος Παράσχος στον πάγκο της Ξάνθης και ο Μάσιμο Καρέρα με την Ενωση.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή (15/12) με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να πηγαίνουν σε Αγρίνιο και Τρίπολη για τα ματς με Παναιτωλικό και Αστέρα, αντίστοιχα.
Αποτελέσματα - Πρόγραμμα - Βαθμολογία
Διαβάστε ακόμη
- Αυθαίρετα κατηγορίας 5: Ποια δημόσια κτίρια νομιμοποιούνται - Χαραμάδα και για άλλα κτίρια στο μέλλον
- Το σχέδιο για ένα νέο χωριό στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας μετά τον Daniel - Τι προβλέπεται για τη μετεγκατάσταση
- Η Γκίλφοϊλ που δεν την γλύτωσε, ο αριθμός που χαλάει ΠΑΣΟΚ και ΕΛΑΣ και ο λογαριασμός του ΔΝΤ
- Πώς βλέπει η Αθήνα τις εξελίξεις μετά την αποπομπή Γκιλφόιλ: Το παρασκήνιο της «εξόδου» και το κρίσιμο momentum