Αθλητισμός|14.12.2019 23:25

Premier League: Στο +10 η Λίβερπουλ μετά την γκέλα της Λέστερ

Newsroom

Ολοι έχουν το... δικαίωμα στην γκέλα στην Premier League όχι όμως και η Λίβερπουλ που μέρα με τη μέρα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου που κυνηγά από το μακρινό 1990!

Οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ που επικράτησαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (14/12) της Γουότφορντ, λίγο αργότερα είδαν τη δεύτερη στη βαθμολογία Λέστερ να χάνει έδαφος απέναντι στη Νόριτς, που προηγήθηκε με τον Πούκι στο 26' αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ του Κρουλ στο 38'. Το τελικό 1-1 έστειλε τις Αλεπούδες στο -10 από τη Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα τερματίστηκε και το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί των οχτώ αγώνων της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς.

Παράλληλα, οι κακές ημέρες συνεχίστηκαν και για την Τσέλσι που γνώρισε οδυνηρή ήττα στην έδρα της από την Μπόρνμουθ χάρη σε γκολ του Γκόσλινγκ στο 84' (0-1). Αντιθέτως, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της καθώς με δύο γκολ του Φλεκ στο 50' και στο 73' νίκησε 2-0 την Αστον Βίλα και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Στα άλλα ματς της ημέρας Μπέρνλι - Νιούκαστλ 1-0 (58' Γουντ) και Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ 0-1 (37' Αλέ).

Το κυριακάτικο πρόγραμμα (15/12) περιλαμβάνει το ντέρμπι της Αρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι και τις αναμετρήσεις της Γιουνάιτεντ με την Εβερτον αλλά και της Γουλβς με την Τότεναμ. 

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα

Βαθμολογία

ΛέστερποδόσφαιροPremier LeagueΛίβερπουλ