Αθλητισμός|15.12.2019 21:48

Σπουδαία νίκη με ανατροπή ο Βόλος επί του Πανιωνίου

Newsroom

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Βόλος επί του Πανιωνίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η θεσσαλική ομάδα μολονότι μέχρι το 74' έχανε από τους μαχητικούς «κυανέρυθρους», με αντεπίθεση στο φινάλε μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία. Αντιθέτως, οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή...

Ο Πανιώνιος μπήκε με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι και επιβραβεύτηκε στο 27', οπότε ο Εμμανουηλίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Βόλου και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Η θεσσαλική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Μαλέρμπ, ο οποίος τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις αντέδρασε εξαιρετικά στα σουτ του Μάντζη (39') και του Μαξ (59'), ενώ σε άλλη μια περίπτωση ο Μάντζης ήταν απελπιστικά άστοχος αν και βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του Πανιωνίου.

Εν τέλει το γκολ της ισοφάρισης ήρθε για τον Βόλο από το σημείο του πέναλτι. Ο Ευαγγέλου κλότσησε τον Μάντζη στο 73' εντός περιοχής σε μια φάση, η οποία διέφυγε της προσοχής του διαιτητή Παπαδόπουλου. O VAR κάλεσε τον ρέφερι να δει το video στο μόνιτορ, μέσω του οποίου διαπίστωσε την παράβαση. Κι ο Μουνίθ στο 74' ήταν εύστοχος «γράφοντας» το 1-1.

Το φινάλε του αγώνα απέκτησε ακόμη περισσότερο σασπένς καθώς από το 83' ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Ευαγγέλου. Και η πίεση του Βόλου απέδωσε καρπούς καθώς στο 87' ο Τσοκάνης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη.

Βόλος (Μπασάντρε): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος (25' Διαμαντής), Τσίκα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τόρες, Ζοάο (82' Τσαούσης), Μουνίθ, Μάντζης (90' Λύρατζης).

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (62' Ρέντζας), Παπανικολάου (82' Μιλόγεβιτς), Αρτσε (70' Τσιλούλης), Αραμπούλι.

SuperLeagueΠανιώνιοςΒόλος ΝΠΣ