Αθλητισμός|15.12.2019 18:37

Γκέλα για Μαν. Γιουνάιτεντ με Εβερτον - Σώθηκε στο 90' η Τότεναμ (vid)

Newsroom

Η εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σίτι την περασμένη αγωνιστική δεν στάθηκε αρκετή για να αλλάξει τη μοίρα των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι επέστρεψαν στις... γκέλες. Η Εβερτον προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ που τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία (1-1) στο Ολντ Τράφορντ μένοντας και πάλι εκτός πεντάδας.

Η ομάδα του Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Λίντελοφ στο 36' σε μια αμφισβητούμενη φάση καθώς προηγήθηκε φάουλ (που δεν δόθηκε παρά την παρουσία του VAR) στον γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ Ντε Χέα. Εν τέλει η Γιουνάιτεντ σώθηκε από ήττα χάρη σε γκολ του Γκρίνγουντ στο 77'.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο περνούσε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Γουλβς με το νικητήριο γκολ (1-2) να επιτυγχάνεται στο 90' από τον Βερτόνχεν. Προηγουμένως τα «σπιρούνια» είχαν ανοίξει το σκορ μόλις στο 8' με τον Μόουρα, ενώ οι «λύκοι» ισοφάρισαν με τον Ανταμά Τραορέ στο 67'. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του special one σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της Premier League.

Τα highlights του Μάντσεστερ - Εβερτον

ΓουλβςΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier LeagueΤότεναμΕβερτονποδόσφαιρο