Αθλητισμός|16.12.2019 01:26

Super League: Η «συγγνώμη» του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε για το «μοιραίο» τάκλιν (pic)

Newsroom

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Γκιγιέρμε. Οι πρώτες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για βαριά κάκωση στη κνήμη επιβεβαιώθηκαν και ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα. Ο «εγκέφαλος» της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων» δέχθηκε ένα «δολοφονικό» τάκλιν από τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Ο Έλληνας αμυντικός, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, μέσω Instagram ζήτησε συγγνώμη για το τάκλιν που έκανε και ευχήθηκε στον Γκιγιέρμε γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση. «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και ατυχείς στιγμές. Άθελά μου χτύπησα τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε, σε μια φάση που εκτίμησα λανθασμένα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον συνάδελφό μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Γκιγιέρμε και γρήγορη επάνοδο στη δράση» αναφέρει χαρακτηριστικά η εν λόγω ανάρτηση.

Ο Γκιγιέρμε, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, με τις εκφράσεις του να μαρτυρούν τόσο τον πόνο όσο και την αγωνία. Ευρισκόμενος στο φορείο, ο Βραζιλιάνος έκρυβε το πρόσωπό του καθώς ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα, με τους συμπαίκτες του να έχουν και εκείνοι μεγάλη αγωνία και να προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο.

Ο Γκιγιέρμε, μέσω Instagram, ευχαρίστησε όσους έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης. «Σας ευχαριστώ για όλη τη στήριξή σας. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να επιστρέψω πολύ σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
 
SuperLeagueΑστέρας ΤρίποληςSuper League 1Ολυμπιακόςποδόσφαιρο