Αθλητισμός|16.12.2019 19:32

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιστρέφει τα χρήματα στους φιλάθλους για το ματς με Φενέρ

Newsroom

H Euroleague τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ, και όχι στο επόμενο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μολονότι οι «πράσινοι» είχαν εκδώσει τα εισιτήρια του αγώνα με την τουρκική ομάδα, το 80% των οποίων είχε πωληθεί. Παράλληλα, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε άμεσα την απόφαση για να αποζημιώσει τους φίλους της ομάδας, επιστρέφοντας τα χρήματα που δαπάνησαν για την αγορά των εισιτηρίων του αγώνα της Τρίτης (17/12).

Την εν λόγω απόφαση άλλωστε σχολίασε δηκτικά και ο προπονητής της ομάδας Ρικ Πιτίνο κάνοντας λόγο για παρωδία. Αξίζει να τονιστεί, πάντως, πως η τιμωρία που επέβαλε η Euroleague στον Παναθηναϊκό οφείλεται στο άναμμα περίπου 70 πυρσών εντός του κλειστού του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» ήταν υπότροποι, η διοργανώτρια αρχή έριξε την καμπάνα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΦενέρμπαχτσεΠαναθηναϊκόςEuroleagueμπάσκετ