Αθλητισμός|16.12.2019 22:45

Στο ίδιο ξενοδοχείο για λόγους ασφαλείας Μπαρτσελόνα και Ρεάλ - Μαζί και στο γήπεδο!

Newsroom

Για πρώτη φορά στην ιστορία των clasico η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενηθούν στο ίδιο ξενοδοχείο παραμονές του μεταξύ τους αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (18/12, 21.00) στο Καμπ Νόου. Πρόκειται για το ντέρμπι που είχε αναβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο λόγω των ταραχών που έγιναν στη Βαρκελώνη με αφορμή την καταδίκη των Καταλανών ηγετών.

Μολονότι πάντως η ηρεμία έχει επανέλθει στην καταλανική πρωτεύουσα, οι αστυνομικές αρχές ανησυχούν ιδιαίτερα δεδομένου ότι για τους φανατικούς Καταλανούς αυτονομιστές οι Μαδριλένοι αντιπροσωπεύουν το ισπανικό κράτος και το σύστημα. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγουν τυχόν έκτροπα και για να προστατεύσουν την αποστολή της Ρεάλ, η αστυνομία πήρε την πρωτοφανή απόφαση να φέρει ενώπιος ενωπίω τις δυο ομάδες στο ίδιο ξενοδοχείο λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας Mundo Deportivo, η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα συγκεντρωθεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (ανήμερα του ματς) στο ξενοδοχείο «Σοφία», όπου θα έχει καταλύσει επίσης και η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης, που θα ταξιδέψει αυθημερόν για τη Βαρκελώνη. Ως εκ τούτου, ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του θα βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο (πιθανότατα όμως σε ξεχωριστούς χώρους) με τον Σέρχιο Ράμος και τους λοιπούς Μαδριλένους λίγο πριν από τη σέντρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το σχέδιο της αστυνομίας επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία των clasico τα πούλμαν που θα μεταφέρουν τις αποστολές των δύο «αιώνιων» αντιπάλων θα αναχωρήσουν μαζί από το ξενοδοχείο «Σοφία» με προορισμό το Καμπ Νόου, που απέχει μόλις 600 μέτρα! Γι' αυτό άλλωστε επελέγη το συγκεκριμένο κατάλυμα από την αστυνομία.

La LigaΜπαρτσελόναclasicoΡεαλ Μαδρίτηςποδόσφαιρο