Αθλητισμός|17.12.2019 20:16

Επιστολή Ολυμπιακού σε ΕΣΚΑΝ: «Κάντε έλεγχο ντόπινγκ σε 8 παίκτες του Βόλου»

Newsroom

Με επιστολή προς το ΕΣΚΑΝ η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητεί να γίνει εκτεταμένος έλεγχος ντόπινγκ στους παίκτες του Βόλου ενόψει του κυριακάτικου (22/12) μεταξύ τους αγώνα για τη Super League. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του SDNA η ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένη να καλύψει τα έξοδα εφόσον ο οργανισμός αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά.

Αξίζει να τονιστεί πάντως ότι το κεντρικό εργαστήριο του ΕΣΚΑΝ έχει κλείσει και αναζητείται εργαστήριο στο εξωτερικό για να βγάλει αποτελέσματα της δειγματοληψίας των 70 και πλέον ελέγχων που έχουν γίνει, αλλά και των όσων θα γίνουν από δω και στο εξής. Γιατί; Διότι το ελληνικό εργαστήριο έκλεισσε με παρέμβαση της WADA για μια σειρά παρατυπιών!

Η επιστολή του Ολυμπιακού

Η επιστολή των «ερυθρόλευκων» αναφέρει τα εξής: «Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών. Τέλος, και σε περίπτωση άρνησής σας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας».​

ντόπινγκΒόλος ΝΠΣΟλυμπιακόςΕΣΚΑΝ