Αθλητισμός|18.12.2019 20:05

Κακό παιχνίδι στα Πηγάδια: Εμειναν στο απόλυτο μηδέν Ξάνθη και Παναιτωλικός

Newsroom

Αν υπήρχε αστυνομία ποδοσφαίρου το πιθανότερο είναι ότι η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός θα πήγαιναν στο τμήμα για... κακοποίηση του αθλήματος. Η μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική της Super League ήταν κάκιστη όπως και το θέαμα που πρόσφεραν οι δυο ομάδες, μολονότι πράγματι αμφότεροι προσπάθησαν πολύ για να φτάσουν στη νίκη. Ο,τι κι αν έκαναν όμως δεν είχε αποτέλεσμα κάτι που έφερε απόλυτα φυσιολογικά το τελικό 0-0 που δεν ικανοποίησε κανέναν εκ των δύο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην έγινε. Δίχως φάσεις, δίχως ένταση, δίχως νόημα. Γι' αυτό και το 0-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο όσων (δεν) προηγήθηκαν. Εξίσου κακό όμως ήταν και το β' ημίχρονο καθώς οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να φτάσουν κοντά στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Ο Παναιτωλικός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιγγάρα (90'), ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή στο 46'.

ΞΑΝΘΗ (Παράσχος): Αμπάντ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάτσεβιτς (66' Ντε Αμορίμ), Εντουάρντο (46' Μπαριέντος), Καμαρά, Φοσέ (79' Ρενέλα), Στούρτζεον.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Σανιά, Μαρσιάλ, Ντίας, Αριγίμπι, Λιάβας, Ντάλσιο (81' Φυτόπουλος), Πάρρας (46' Τσιγγάρας), Μιμίτο (70' Φρεντ).

SuperLeagueποδόσφαιροΞάνθη ΠΑΕΠαναιτωλικός