Αθλητισμός|18.12.2019 21:27

Έπαιξαν ένα εικοσάλεπτο, βολεύτηκαν με τον βαθμό Ατρόμητος και Λαμία

Newsroom

Ατρόμητος και Λαμία σταύρωσαν τα σπαθιά τους στο Περιστέρι και μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς σε ένα παιχνίδι που είχε ζωηρό ενδιαφέρον μόνο στο τελευταίο εικοσάλεπτο. 

Ο Ροζέριο Τουράμ πέτυχε το τρίτο του γκολ σε τέσσερις διαδοχικούς αγώνες και το έκτο φετινό και έβαλε τις βάσεις για να στείλει τη Λαμία για πρώτη φορά στην εξάδα. Στο 72' ο Δημούτσος τον τροφοδότησε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου και ο Βραζιλιάνος αφού απέφυγε τον Ρισβάνη πλάσαρε τον Μέγιερι για το 0-1. 

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 84' από φάουλ του Ούμπιδες, ο Βέλλιος πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη διαδοχική νίκη μετά το μεγάλο διπλό στη Λάρισα, ωστόσο διατήρησε το αήττητο για τρίτο σερί παιχνίδι με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Από την άλλη πλευρά η Λαμία μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, έφτασε κοντά στη νίκη, όμως ούτε αυτή τη φορά δεν κατάφερε να νικήσει φέτος ομάδα από την Αθήνα.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Καχριμάν, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Τιρόνε (65' Ρόμανιτς), Καραμάνος, Τουράμ, Βασιλόγιαννης (81' Βύντρα). 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (64' Ούμπιδες), Ρόσα (55' Ανδρούτσος), Μανούσος, Ουγκράι (75' Γιακουμάκης), Βέλλιος. 

ΑτρόμητοςποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕSuperLeagueSuperLeague1