Αθλητισμός|19.12.2019 10:14

Super League: Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» κορυφή και ο Αρης επιστροφή στην 5άδα

Newsroom

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Super League πέφτει με δύο ενδιαφέροντες αγώνες τόσο για τη μάχη της κορυφής και των πλέι οφ, όσο και για την παραμονή στην κατηγορία. Μετά την εύκολη επικράτηση (4-1) του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ στο Γ. Καραϊσκάκης, ο ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται (19.30, Novasports 1) στην έδρα του μαχητικού Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη θέλει μόνο νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας λίγο πριν από το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω Χριστουγέννων.

Χωρίς τον Στοχ και τον Λάμπρου έχει ταξιδέψει στην Αθήνα ο Δικέφαλος, που έχει μαζί του όλα τα βασικά του όπλα, ενώ με ειδική άδεια βρίσκεται στη Βραζιλία ο Ζαμπά. Αντιθέτως, στη διάθεση του Νίκι Παπαβασιλείου μετά από μεγάλο διάστημα επανέρχεται ο Ντομίγνκες.

Νωρίτερα, στις 17.15 (Novasports 2HD), ο Αρης υποδέχεται τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Κίτρινοι θέλουν επιστροφή στις νίκες ώστε να βρεθούν ξανά εντός πεντάδας και σε... τροχιά πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Μαγνησίας ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Xωρίς Ματίγια και Σούντγκρεν η αποστολή του Αρη, ενώ για τον Βόλο επιστρέφει στη δράση ο Γέντρισεκ.

Αποτελέσματα-Πρόγραμμα

Βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική

ΠανιώνιοςΠΑΟΚΑρηςΒόλος ΝΠΣSuperLeague