Αθλητισμός|19.12.2019 14:31

Αναβλήθηκε για τις 10/1 η ακρόαση ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην ΕΕΑ

Newsroom

Για τις 10 Ιανουαρίου 2020 (ημέρα Παρασκευή) ορίστηκε η ακρόαση για την υπόθεση της καταγγελίας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία στηρίζεται σε ρεπορτάζ του One Channel (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) εναντίον της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ. Ο νομικός της Ξάνθης, Γιώργος Στράτος, αλλά και ομόλογοι του της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας κι Αχιλέας Μαυρομάτης δήλωσαν κώλυμα, εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (19/12).

Μάλιστα, οι νομικοί εκπρόσωποι του «Δικεφάλου του βορρά» κατέθεσαν αίτημα στον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης για εξαίρεση από την αποχή, το οποίο δεν εγκρίθηκε. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, το παρών έδωσαν οι δικηγόροι κ.κ. Δημήτρης Καρπετόπουλος και Ιωάννης Χατζησαββάογλου

Οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου η συγκεκριμένη υπόθεση να διαλευκανθεί άμεσα και περιμένουν πλέον τη στιγμή της ακρόασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο από τη λάσπη που έγινε προσπάθεια να πέσει στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚΟλυμπιακόςΕπιτροπή Επαγγελματικού ΑθλητισμούΞάνθη ΠΑΕ