Αθλητισμός|19.12.2019 21:18

Οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Μουνιέ!

Newsroom

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός αναζητούσε μια φόρμουλα για να σπάσει το συμβόλαιο του Αντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και γι' αυτό, μολονότι πληρωνόταν αδρά, ιδίως για τα σφιχτά οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού», από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν ουσιαστικά είχε τεθεί στο περιθώριο.

Εν τέλει, λίγο πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών και ο Μουνιέ συμφώνησε για να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, ο Γάλλος εξτρέμ βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναιτωλικό με τον οποίο φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά. Αλλωστε, η ομάδα του Αγρινίου αναζητεί ποιοτικές λύσεις προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη καθώς ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα.

Στη διάρκεια της Πέμπτης (19/12) ο Μουνιέ μετέβη στο Κορωπί προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του αλλά και να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και τεχνικό τιμ, ενώ λίγο αργότερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το διαζύγιο: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος μέσος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Αύγουστο του 2017 και κατέγραψε 35 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Άντονι ΜουνιέΠαναιτωλικόςΠαναθηναϊκόςποδόσφαιρο