Αθλητισμός|20.12.2019 14:51

Euroleague: Για το 2x2 στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα

Newsroom

Να διπλασιάσει τις νίκες του στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague μετά το θετικό αποτελέσμα επί της Χίμκι θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός που το βράδυ της Παρασκευής (20/12, 20.00, Novasports1) αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι έχουν μια νίκη λιγότερη από τον Ολυμπιακό (5-9), δεν ξεκίνησαν καλά και προχώρησαν σε αλλαγές αντικαθιστώντας τον Μίλαν Τόμιτς με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο τους.

Οι Ντέρικ Μπράουν και Τζέιμς Γκιστ δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην ομάδα, ενώ πρόβλημα τραυματισμού  αντιμετωπίζει ο Στράτος Περπέρογλου. Οι πιο επικίνδυνοι επιθετικά παίκτες του Ερ. Αστέρα είναι οι: Λορέντζο Μπράουν και Μπίλι Μπαρόν.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην άμυνα. Έχει την 3η καλύτερη στην Ευρωλίγκα. Επίσης, είναι μια από τις τρεις καλύτερες στην κατηγορία των κλεψιμάτων. Θεωρώ πως θα παίξουν πολύ σκληρά. Έχασαν στον προηγούμενο παιχνίδι στην Μόσχα και τώρα επιστρέφουν στο σπίτι τους να παίξουν μπροστά στους φιλάθλους τους. Καμία ομάδα, κανένας προπονητής και κανένας παίκτης δεν θέλει να χάσει δύο παιχνίδια στην σειρά, ειδικά όταν παίζει μέσα στην έδρα του», δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα που έχει κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Το πρόγραμμα (15η αγωνιστική)

Παρασκευή 20/12

19.00 Χίμκι-Ζαλγκίρις (Novasports5)

19.30 Αναντολού Εφές-ΤΣΣΚΑ (Novasports3)

20.00 Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός (Novaspoorts1)

21.30 Μπάγερν-Μπαρτσελόνα (Novasports5)

21.45 Βιλερμπάν-Άλμπα (Novasports3)

μπάσκετΟλυμπιακόςEuroleagueΕρυθρός Αστέρας