ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η αύξηση της ΑΜΚ ύψους 25 εκατ. ευρώ για την «Αγια-Σοφιά» (pic)
NewsroomΕγκρίθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/12) η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος ΑΕ», της εταιρείας που έχει συσταθεί για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγια-Σοφιά», κατά 25 εκατομμύρια ευρώ. Στη συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 71% του μετοχικού κεφαλαίου και το ποσό της αύξησης θα καλυφθεί σε ποσοστό 80% από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.
Παράλληλα στην αύξηση θα μπουν και τα χρήματα που έχουν συνεισφέρει για το μεγάλο έργο και άλλοι μέτοχοι της Δικέφαλος 1924 όπως είναι οι κύριοι Χατζηιωάννου, Παππάς, Σαραντίτης και μέλη της G20. Τα υπόλοιπα χρήματα για την «Αγια-Σοφιά» θα καλυφθούν από τα 20.000.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής και τα 15.000.000 ευρώ της περσινής συμμετοχής της ΑΕΚ στο Champions League. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε νέο στίγμα από τις εργασίες στο γήπεδο μέσα από τα social media.
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο