Αθλητισμός|20.12.2019 22:22

ΠΑΟΚ: Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Newsroom

Στο κλίμα των ημερών μπαίνει ο ΠΑΟΚ και καλεί τους μεγάλους αλλά κυρίως τους μικρούς φίλους του στο «Christmas Party» που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, 23 Δεκεμβρίου στις 11.00. Γνωστές pop & rock μπάντες της πόλης, η μουσικοχορευτική ομάδα του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας και ο Master Tempo, ανεβαίνουν στο stage στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας για ένα πάρτι γεμάτο μουσική και χορό.

Την ίδια στιγμή, στο κατάστημα θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για όλους τους παρευρισκόμενους, με πολλά δώρα και εκπλήξεις από τους χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΙΕΚ Δέλτα 360 και Protergia. Στις 12.00 οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Λάζαρος Λάμπρου θα μοιράσουν χαμόγελα υπογράφοντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το απόγευμα (17.30-20.00) στον επάνω όροφο του PAOK FC City Store 1926, με πολλά παιχνίδια για τα παιδιά και άφθονη μουσική.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένα και ξεκάθαρο: «Φορέστε τη… χριστουγεννιάτικη σας διάθεση κι ελάτε να περάσουμε όμορφα»...

πάρτιΠΑΟΚΧριστούγεννα