Αθλητισμός|21.12.2019 10:17

Basket League: Ντέρμπι σε Λήμνο και Αλεξάνδρειο-Το πρόγραμμα

Newsroom

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της  Basket League. Ο Άρης που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 2 νίκες υποδέχεται το Λαύριο που έχει ρεκόρ 6-5. Στους «κίτρινους» έχει σημάνει «συναγερμός» εξαιτίας της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας που έχει το παιχνίδι και εκτός απροόπτου το Αλεξάνδρειο θα είναι γεμάτο.

Λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ που επίσης βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση(είναι προτελευταίος με τρεις νίκες (όσες έχει και η Λάρισα) καλείται να αντιμετωπίσει τον ισχυρό Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται πίσω από τον Παναθηναϊκό, μαζί με το Περιστέρι με 8 νίκες.

Δύσκολη έξοδο θα έχει ο Ηρακλής που καλείται να αντιμετωπίσει στην Λήμνο τον Ήφαιστο. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα κόντρα στον Προμηθέα με 70-72 ενώ ο Ήφαιστος την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού. Ο Ιωνικός Νίκαιας που έχει ανέβει στις 6 νίκες και βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ υποδέχεται τον Πανιώνιο. Η 12η αγωνιστική θα συνεχιστεί με δυο ματς και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Το πρόγραμμα

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

15.30 Ήφαιστος Λήμνου-Ηρακλής, ΕΡΤSPORTS / ERTPlay2

15.30 Κολοσσός Ρ.-Περιστέρι, ΕΡΤSPORTS / ERTPlay1

15.45 Άρης-Λαύριο, ΕΡΤSPORTS / ERTPlay3

15.45 Ιωνικός Ν.-Πανιώνιος, ΕΡΤ SPORTS / ERTPlay4

17.45 ΠΑΟΚ-Προμηθέας, ΕΡΤ SPORTS Live

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

17.00 Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο, COSMOTE SPORT 4 HD Live

19.15 Λάρισα-ΑΕΚ,   ΕΡΤ SPORTS Live

ΠΑΟΚΑρηςΗρακλήςΉφαιστος ΛήμνουBasket LeagueμπάσκετΠρομηθέαςΛαύριο