Αθλητισμός|21.12.2019 19:28

Μπράιαντ, Ντάνκαν και Γκαρνέτ υποψήφιοι για το Hall of Fame (vid)

Newsroom

Μεγάλες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ πλαισιώνουν την λίστα των υποψηφίων για το  Hall of Fame (τάξη του 2020) σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από την Ακαδημία «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame». Θυμίζουμε πως από το 2017 θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου στην έδρα του Hall of Fame στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης κατέχει κι ο Νίκος Γκάλης.

Όσο για την φετινή χρονιά, μεταξύ των ονομάτων βρίσκονται αυτά των Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν , Κέβιν Γκαρνέτ Τιμ Χάρνταγουει και Κρις Μπος. Στην λίστα συμπεριλήφθηκε και το όνομα του Τόνι Κούκοτς. Αναλυτικά οι υποψήφιοι είναι οι: Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνετ Σον Μάριον, Κρις Μπολς, Μάικλ Φίνλεϊ, Μαρκ Ίτον, Μπακ Ουίλιαμς, Μπίλαπς, Μαρκ Τζάκσον, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Ριπ Χάμιλτον, Κρις Ουέμπερ, Ρασίντ και Μπεν Ουάλας, Ρικ Έιντελμαν, Τζορτζ Καρλ, Ρούντι Τομνιάνοβιτς, Μπέκι Χάμον και Τόνι Κούκοτς

Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του All Star Weekend στο Σικάγο τον Φεβρουάριο. Η οριστική λίστα αυτών που θα επιλεχθούν για το  Hall of  Fame θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Final 4 του NCAA τον Απρίλιο.

T
T
T

Hall of FameNBAμπάσκετ