Αθλητισμός|22.12.2019 12:58

Super League: Μάχη Παναθηναϊκού - Αρη στο ΟΑΚΑ, δοκιμασία του Ολυμπιακού στον Βόλο

Newsroom

Τέσσερα σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το κυριακάτικο (22/12) πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League. Το σημαντικότερο ματς διεξάγεται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο ΟΑΚΑ (19.30, Novasports1HD) με φόντο τη μάχη των πλέι οφ. Οι «Πράσινοι» ψάχνουν με τρίποντο να μονιμοποιήσουν τη θέση τους στην πρώτη 6άδα, ενώ ο Άρης με ένα θετικό αποτέλεσμα κάνει σημαντικό βήμα για τον ίδιο στόχο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπορεί να υπολογίζει τον Αχιλλέα Πούγγουρα, όχι όμως και τους Κολοβό, Σένκεφελντ και Γιόχανσον. Επιστροφές έχει και η αποστολή του Άρη, αφού σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Ματίγια, Σούντγκρεν και Ντιγκινί.

Στις 17.15 (Novasports2HD) ο προπορευόμενος στη βαθμολογία (μαζί με τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται τη Δευτέρα 23/12 τον ΑτρόμητοΟλυμπιακός δοκιμάζεται στο Βόλο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Οι Βολιώτες την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν 4-0 και έχουν παραμείνει στην ενδέκατη θέση με 17 πόντους. Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Ποντένσε αλλά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπολυος, εκτός έμειναν οι Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδης.

Το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και του Πανιωνίου (15.00 Novasports1HD). Οι «βυσσινί» ψάχνουν ανάκαμψη, αφού έχουν μείνει στη δέκατη θέση με 19 βαθμούς, ενώ ο Ιστορικός συνεχίζει τη μάχη του για τη σωτηρία. Στις 17.00 (EΡΤ SPORTS) ο ουραγός Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΟΦΗ, ο οποίος θέλει το αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα

15.00 ΑΕΛ-Πανιώνιος 
(Novasports1HD)

17.00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ 
(ΕΡΤ SPORTS)

17.15 Βόλος-Ολυμπιακός 
(Novasports2HD)

19.30 Παναθηναϊκός-Άρης 
(Novasports1HD)

SuperLeague