Αθλητισμός|22.12.2019 16:56

Συγκινητικό μήνυμα για παίκτη του ΠΑΟΚ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Παμβοχαϊκού

Newsroom

Δυνατό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Γιάννη Τακουρίδη που τις γιορτινές ημέρες θα τις περάσει στο κρεβάτι του πόνου μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα έστειλαν οι παίκτες του Παμβοχαϊκού και του Παναθηναϊκού στο περιθώριο της αναμέτρησης τους στο Βραχάτι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League. 

Ο Μάκης Κανέλλος του Παμβοχαϊκού και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος του Παναθηναϊκού που κατά σύμπτωση φορούν τη φανέλα το Νο 13 όπως και ο Γιάννης Τακουρίδης στον ΠΑΟΚ κράτησαν τις φανέλες τους με το Νο 13 και μαζί όλοι οι παίκτες αγκαλιασμένοι έστειλαν το πιο ωραίο και συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης και αγάπης στον σπουδαίο Ελληνα κεντρικό.

Ο Τακουρίδης τραυματίστηκε στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στη Μίκρα το οποίο διακόπηκε επειδή οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στην εντολή του πρώτου διαιτητή Αλέξανδρου Μυλωνάκη για μερική εκκένωση της εξέδρας του πυρήνα των οπαδών του «γηραιού». Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η αθλητική δικαστής τις επόμενες ημέρες. Ο Τακουρίδης την περασμένη Δευτέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Γιάννης ΤακουρίδηςΣπορvolley league