Συγκινητικό μήνυμα για παίκτη του ΠΑΟΚ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Παμβοχαϊκού
NewsroomΔυνατό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Γιάννη Τακουρίδη που τις γιορτινές ημέρες θα τις περάσει στο κρεβάτι του πόνου μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα έστειλαν οι παίκτες του Παμβοχαϊκού και του Παναθηναϊκού στο περιθώριο της αναμέτρησης τους στο Βραχάτι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.
Ο Μάκης Κανέλλος του Παμβοχαϊκού και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος του Παναθηναϊκού που κατά σύμπτωση φορούν τη φανέλα το Νο 13 όπως και ο Γιάννης Τακουρίδης στον ΠΑΟΚ κράτησαν τις φανέλες τους με το Νο 13 και μαζί όλοι οι παίκτες αγκαλιασμένοι έστειλαν το πιο ωραίο και συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης και αγάπης στον σπουδαίο Ελληνα κεντρικό.
Ο Τακουρίδης τραυματίστηκε στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στη Μίκρα το οποίο διακόπηκε επειδή οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στην εντολή του πρώτου διαιτητή Αλέξανδρου Μυλωνάκη για μερική εκκένωση της εξέδρας του πυρήνα των οπαδών του «γηραιού». Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η αθλητική δικαστής τις επόμενες ημέρες. Ο Τακουρίδης την περασμένη Δευτέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.
- Η νίκη των Δημοκρατικών, τα 450 χαμένα εκατ. του Μασκ και η δύσκολη επόμενη μέρα της τεχνολογικής ελίτ
- Στη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ MKO «Παιδική Χαρά» - Τα «έριξε» στον τζόγο και στη «μεγαλομανία»
- Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»
- Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του