Αθλητισμός|22.12.2019 20:40

Εσπασε το ρόδι ο Παναιτωλικός με νίκη επί του ΟΦΗ

Newsroom

Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος γύρος, 16 αγωνιστικές και να... ανοίξουν οι ουρανοί για να κατορθώσει να σπάσει το ρόδι ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή σε ένα γήπεδο λίμνη, και δίχως την παρουσία VAR στο α' ημίχρονο λόγω τεχνικών προβλημάτων, επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ με δύο τέρματα στο φινάλε της αναμέτρησης.

Και οι δυο ομάδες δυσκολεύτηκαν αρκετά για να παίξουν ποδόσφαιρο λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Εν τέλει, η ομάδα του Αγρινίου φάνηκε να προσαρμόζεται καλύτερα στις συνθήκες και με ένα γκολ στο 78' του Ντουάρτε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το... κόλλημα της μπάλας στο τερέν, και μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαΐροβιτς στο 85' (αφού προηγουμένως είχε λειτουργήσει το VAR, όπου ο διαιτητής του αγώνα είδε το video της ανατροπής του Νάστου στον Μπαΐροβιτς), διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Προηγήθηκαν δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, στο 65' με τον Τσιλιανίδη και στο 77' με τον Μπαΐροβιτς.

Παναιτωλικός:  Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Σίενστεντ, Ταχάρ, Αριγίμπι (74' Ντουάρτε), Ντίας, Μιμίτο (88' Μαλής), Μπαϊροβιτς (86' Ντάλσιο).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Σακόρ (90' Νοικοκυράκης), Κουτρουμπής, Στάικος, Φερέιρα (59' Φιγκεϊρέδο), Τσιλιανίδης, Μάνος (90' Σουρνάκης).

ΟΦΗΠαναιτωλικόςSuperLeagueποδόσφαιρο