Αθλητισμός|23.12.2019 20:55

Τρελάθηκε από την χαρά της: Το δώρο του Αντετοκούνμπο σε ένα κοριτσάκι (vid)

Newsroom

Μια όμορφη στιγμή εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα των Μπακς με τους Πέισερς στον οποίο το Μιλγουόκι επικράτησε με 117-89 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει το 27ο double double του σε 30 αγώνες. Όπως συνηθίζει στα τελευταία ματς, ο Γιάννης πρόσφερε τα παπούτσια του σε ένα παιδάκι. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα μικρό κορίτσι το οποίο δεν έκρυψε τη μεγάλη του έκπληξη από την κίνηση του Greak Freak.

Αργότερα ένα δώρο από τους Μπακς δέχθηκε κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ήταν μια ζώνη του wrestling με αφορμή τα σκετσάκια που τελευταία σκαρφίζονταν από αγώνες του WWE με τον Ρόμπιν Λόπεζ.

Σχετικά με το επικείμενο χριστουγεννιάτικο ντέρμπι των Μπακς με τους Σίξερς ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Μου έχουν πει ότι τα Χριστούγεννα παίζουν οι καλύτερες ομάδες. Όλος ο κόσμος θα βλέπει τον αγώνα, θα είναι ωραίο να εκπροσωπήσουμε τις ομάδες μας, το μπάσκετ, την Λίγκα. Οι Σίξερς παίζουν γρήγορα, σουτάρουν, έχουν έναν από τους καλύτερους ψηλούς του ΝΒΑ, τον Τζοέλ Εμπίιντ. Εμείς με την ήττα από τους Μάβερικς, πήραμε το... μάθημα μας, είδαμε τι πρέπει να κάνουμε, να παίζουμε πιο δυνατά. Να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο».

Δείτε τα σχετικά βίντεο

T
T
T

Γιάννης ΑντετοκούνμποNBAΜιλγουόκι Μπακςμπάσκετ