Αθλητισμός|23.12.2019 11:39

Κουκουλοφόροι διέκοψαν αγώνα ποδοσφαίρου της ΕΠΣΜ (vid)

Newsroom

Ένταση προκλήθηκε στο παιχνίδι της Α1 κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας ανάμεσα στον Παύλο Μελά και τον Ολυμπιακό Κυμίνων.  Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης μια ομάδα νεαρών φορώντας full-face ώστε να καλύπτονται τα πρόσωπα τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισαν να προκαλούν φίλους της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι και έσπευσαν να απαντήσουν στις προκλήσεις.

Τη φωτιά κατάφερε να σβήσει με παρέμβαση του ο πρόεδρος του Παύλου Μελά Γιώργος Τσαρδακλής ο οποίος δημοσιοποίησε το συμβάν από τον λογαριασμό του στο Facebook:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τον αποτροπιασμό της στην κίνηση είκοσι ανήλικων νεαρών με απύθμενη βλακεία στον εγκέφαλο, να εισβάλουν χωρίς λόγο και απρόκλητα από την πόρτα που χρησιμοποιούμε ως έξοδο κινδύνου για το γήπεδο, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να προκαλέσουν τους φιλάθλους της ομάδος μας. Αυτοί οι ανόητοι που αυτοαποκαλούνται "Los Canarios" και εδρεύουν στο γήπεδο της Ηλιούπολης χωρίς αναγνώριση από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης ή άλλη ομάδα και δρώντας αυτόνομα, πλέον θα έχουν να κάνουν με την Αστυνομία και την ασφάλεια.

Εγώ προσωπικά και άλλοι άνθρωποι δώσαμε στην αστυνομία φωτογραφίες, βίντεο, fb, ονόματα και πολύ υλικό ακόμη στις καταθέσεις μας, μήπως αυτοί οι ανεγκέφαλοι σταματήσουν την ανόητη δράση τους! Τους προειδοποιούμε ότι αν ασχοληθούν ξανά με τον Παύλο Μελά ή με τον σύνδεσμο φιλάθλων μας Green Angels θα βρούνε την αστυνομία έξω από τα σπίτια τους! Δυστυχώς για εσάς σας ξέρουμε με ονόματα και διευθύνσεις πλέον!»

Δείτε το βίντεο:

χούλιγκανποδόσφαιροεπεισόδια