Αθλητισμός|23.12.2019 15:09

Super League: Έτοιμος για την πρωτιά ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο

Newsroom

Με στόχο την νίκη που θα τον φέρει μόνο του στην κορυφή με διαφορά δυο βαθμών από τον Ολυμπιακό (ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία την Κυριακή στον Βόλο) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (23/12, στις 18.00 από το PAOKTV), τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που κλείνει την 16η αγωνιστική της Super League.  

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει συμπληρώσει 50 αγώνες χωρίς ήττα και πλέον απειλεί το μεγάλο ρεκόρ του Ολυμπιακού το 1974 όταν και είχε πετύχει σερί 58 νικών.  Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να  υπολογίζει στους: Κρέσπο, Καντουρί και Ακπόμ  όπως και στους Ζαμπά , Βέρνμπλουμ, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Βαρέλα αναμένεται να επιστρέψει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του. Ο Ατρόμητος θυμίζουμε πως είναι αήττητος από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σάββας Παντελίδης.  Το παιχνίδι είναι το τελευταίο της Super League για το 2019.

Στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Στοχ, Λημνιός, Σφιντέρσκι.

Στην αποστολή του Ατρόμητου, ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε τους: Μέγιερι, Καχίλα, Βέλλιος, Ρισβάνης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Χαρίσης, Ρόσα, Μάντσον, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα,Ταλόσα.

Super League 1ΠΑΟΚποδόσφαιροΑτρόμητος