Αθλητισμός|23.12.2019 19:40

Επίσκεψη Ιβάν Σαββίδη στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ

Newsroom

Επίσκεψη  στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου, έχει επανηλειμένα ενισχύσει οικονομικά  τα τελευταία χρόνια την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του νοσοκομείου με αγορά μηχανημάτων, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την μισθολογική κάλυψη των θεράποντων απασχολούμενων ιατρών. Η επίσκεψη του ειδικά στην Ωτορυνολαρυγγολική κλινική δεν ήταν τυχαία, καθώς στο παρελθόν η μητέρα του αντιμετώπιζε, όπως ο ίδιος δήλωσε, προβλήματα ακοής.

«Έχω πει, ότι έχω μεγάλη συναισθηματική φόρτιση όσον αφορά σε αυτή την κλινική. Εγώ θα επενδύσω χρήματα εδώ. Η ομάδα των γιατρών έχει δείξει ότι εδώ και πρέπει και μπορείς να επενδύσεις. Εδώ οι γιατροί επιστρέφουν τον κόσμο στην κανονικότητα της ζωής», δήλωσε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης και πρόσθεσε: «Εγώ ήξερα από μικρός αυτή τη διαδικασία. Ξέρω τι είναι να έχεις στο σπίτι άνθρωπο που δεν ακούει. Όταν ενηλικιώθηκα ζήτησα και ήθελα να έχω την καλύτερη συμβουλή από τους καλύτερους γιατρούς για τη μητέρα μου, ήθελα να γίνει κάτι για να μπορέσει να ακούσει έστω και για μία ημέρα. Αλλά τότε οι γιατροί μου είπαν πως ήταν αργά. Αν γίνονταν εγκαίρως η επέμβαση θα το διορθώναμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τώρα αυτά τα παιδιά μπορούν εγκαίρως να το κάνουν. Θα μεγαλώσουν σαν κανονικά μέλη της κοινωνίας. Εύχομαι όλοι να μπορούμε να ακούμε».

Από την πλευρά του ο διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδης, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη για τη γενναιόδωρη βοήθεια. Τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο. Να είναι αυτό κίνητρο και για άλλους αρωγούς στην προσπάθεια μας. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν κι αυτό προσωπικά με αγγίζει πάρα πολύ». Ο κ. Κωσταντινίδης αναφέρθηκε και σε ένα ρητό: «Η Ρωμανία κι αν ’πέρασεν ανθεί και φέρει κι άλλο», με τον Ιβάν Σαββίδη να απαντάει πως: «Θα έχετε ότι χρειαστείτε!».

ΑΧΕΠΑΙβάν Σαββίδης