Αθλητισμός|23.12.2019 20:14

Πέταξε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ με «5άρα» στο φινάλε του 2019

Newsroom

Μια χρονιά ονειρεμένη για τον ΠΑΟΚ, που τον περασμένο Μάιο επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, έκλεισε εντυπωσιακά και κυρίως στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος ήταν τουλάχιστον καταιγιστικός στην τελευταία του παράσταση για το 2019 στο γήπεδο της Τούμπας, σαρώνοντας στο πέρασμά του με 5-1 τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κυριακάτικη γκέλα του Ολυμπιακού, απ' τον οποίο πλέον βρίσκεται στο +2 σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της Super League.

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του και των διαθέσεών του για να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Και το έδειξε νωρίς νωρίς με τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της ομάδας Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13' (1-0) με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι αφού η μπάλα προσέκρουσε και στον Ανδρούτσο. Το πόδι έμεινε πατημένο στο... γκάζι και προτού κλείσει το ημίχρονο το σκορ είχε.. εκτοξευτεί στο 3-0.

Το 1-0

T

Δράστης, ένας... μη συνήθης ύποπτος! Αν και στόπερ ο Ινγκασον, όπως έκανε και την προηγούμενη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς. Και το έκανε μάλιστα σκοράροντας δις: αρχικά στο 34' παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Σφιντέρσκι στο δοκάρι, κι εν συνεχεία στο 41' με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μίσιτς.

Το 2-0

T

Το 3-0

T

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του (4-0) έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πρώτου σκόρερ της ομάδας Σφιντέρσκι.

Το 4-0

T

Ο Ατρόμητος έδειξε σημάδια ζωής στο 56' με τον Ουγκράι, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε ένα ακόμη γκολ στο ρεπερτόριό του με τον Μίσιτς, ο οποίος στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Το 5-1

T

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκλεισε ιδανικά με «πεντάρα», με επιβλητική εμφάνιση και με τον Δικέφαλο μόνο στην πρώτη θέση...

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος (64' Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός (71' Λάμπρου), Βιεϊρίνια (78' Εσίτι), Πέλκας, Σφιντέρσκι.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Ρισβάνης, Ταλόσα, Γούτας, Γκάλο, Ανδρούτσος (46' Ουγκράι), Ούμπιδες, Μάντσον, Κιβρακίδης (72' Χαρίσης), Μανούσος, Βέλλιος (46' Ενσικουλού).

Η βαθμολογία

SuperLeagueΑτρόμητοςΠΑΟΚποδόσφαιρο