Αθλητισμός|24.12.2019 18:19

Απολαυστικό video: Κόουτς Καλάθης, καθηγητής Φριντέτ, μπίζνεσμαν Βουγιούκας!

Newsroom

Ιδού το ερώτημα: «Αν δεν ήσουν αυτό που είσαι, τι θα ήθελες να είσαι;». Αυτή την ερώτηση απηύθυνε σε παίκτες της διοργάνωσης η Ένωση παικτών της Euroleague. Κι οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν άκρως ενδιαφέρουσες. Ο Νικ Καλάθης είπε πως μάλλον θα ασχολείτο με κάτι που θα είχε πάλι σχέση με τον αθλητισμό: «Ίσως κόουτς» όπως ανέφερε. Ο Φριντέτ τόνισε πως θα ήθελε να γίνει καθηγητής σε high school, ενώ ο Βουγιούκας ότι θα ακολουθούσε κάτι σχετικό με αυτό που σπούδασε στην Αμερική, «international business».

Επίσης, ο Τζέικ Κοέν (Μακάμπι) απάντησε «αστροναύτης», όπως φυσικά και ο διαστημικός Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πάντωσς πρόσθεσε και την εξαιρετική επιλογή: «Πρόεδρος των ΗΠΑ»! Και πόσο... cool θα ήταν για τον πλανήτη, κι όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Ο Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) κι ο Μίτσοβ (Αρμάνι) δήλωσαν «αρχιτέκτονες», ο Σίκμα (Άλμπα Βερολίνου) κάτι σχετικό με το φαγητό (σεφ), ο Τζέιμς Γκιστ (Ερ. Αστέρας) «μουσικός», ο Άλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα) κάτι σχετικό με υπολογιστές κι ο Πείτον Σίβα (Άλμπα) «ποδοσφαιριστής».

Δείτε το βίντεο:

Νικ ΚαλάθηςΊαν ΒουγιούκαςΤζίμερ ΦριντέτμπάσκετEuroleague