Αθλητισμός|26.12.2019 19:37

Boxing Day: Η Σαουθάμπτον σόκαρε την Τσέλσι - Πρεμιέρα με νίκη ο Αντσελότι (vids)

Newsroom

Βόμβα έσκασε στη διάρκεια της Boxing Day στην Αγγλία! Η Τσέλσι έπεσε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης μιας ημέρας που παραδοσιακά οι Αγγλοι παίζουν ποδόσφαιρο. Οι «μπλε» ηττήθηκαν στην έδρα τους από τη Σαουθάμπτον με 2-0 χάρη σε γκολ του Ομπαφέμι στο 31' και του Ρέντμοντ στο 73' και έχασαν έδαφος στη μάχη για την τετράδα καθώς πλέον η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο, που νίκησε νωρίτερα την Μπράιτον (2-1) μείωσε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς.

Κατά τη διάρκεια της Boxing Day πάντως πληγώθηκε και η Αρσεναλ που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στην έδρα της Μπόρνμουθ (προηγήθηκε με τον Γκόσλινγκ στο 35' αλλά ισοφάρισε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 63'). Η παρουσία του Μικέλ Αρτέτα για πρώτη φορά στον πάγκο των «κανονιέρηδων» δεν άλλαξε πολλά στην εικόνα των Λονδρέζων που παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία της Premier League. Την ίδια ώρα η νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τη Γουότφορντ (36' πέν. Νόργουντ-27' Ντεουλοφέου).

Σε αντίθεση με τον Αρτέτα, ο Κάρλο Αντσελότι άρχισε ιδανικά την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Εβερτον καθώς επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι με τέρμα του Κάλβερτ-Λέβιν στο 80'. Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας η Αστον Βίλα επικράτησε 1-0 της Νόριτς (64' Ουριχέιν) και η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-1 τη Γουέστ Χαμ (68' Κουγιατέ, 90' Αγιού - 57' Σνόντγκρας).

ΤσέλσιPremier LeagueBoxing DayΑρσεναλ