Αθλητισμός|26.12.2019 20:44

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον ερχομό του γιου του! (vid)

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκπληκτικός εντός των παρκέ, όπου θέλει καθημερινά να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο MVP του NBA, εκείνο που προέχει είναι να αποτελεί ένα καλό πρότυπο για τα νέα παιδιά. Ο Ελληνας σουπερ σταρ σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN μίλησε για τα παιδικά χρόνια του και τα όνειρα που είχε τότε για να γίνει παίκτης του NBA, ενώ δεν έκρυψε την αγωνία και συνάμα την ανυπομονησία του για τον ερχομό του γιου του καθώς η σύντροφός του Μαράια είναι έγκυος.

Ο Greek Freak όταν ρωτήθηκε για την επερχόμενη πατρότητα, αφού έβγαλε έναν βαρύ αναστεναγμό δείχνοντας και το άγχος του, απάντησε: «Με κάνει προφανώς... σε χτυπάει. Σε κάνει πιο ώριμο, αλλά είναι κάτι που πάντα ήθελα: το να έχω τη δική μου οικογένεια και να γίνω πατέρας» και πρόσθεσε: «Πάντα πίστευα ότι η ώρα που θέλει ο Θεός να γίνει κάτι είναι η καλύτερη. Κι ο Θεός μου το έστειλε τώρα. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό, είμαι ενθουσιασμένος. Η κοπέλα μου, η Μαράια, είναι πολύ χαρούμενη. Ξέρω βέβαια ότι αυτή είναι που περνάει την εγκυμοσύνη. Η μητέρα μου είναι χαρούμενη, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, κι έτσι ανυπομονώ μέχρι να έρθει ο μικρός στον κόσμο».

Ερωτηθείς για τους στόχους του, είπε: «Η αποστολή μου τώρα είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, να δουλέψω στο παιχνίδι μου. Να είμαι καλός γιος, καλός αδερφός, καλός σύντροφος για την κοπέλα μου, να είμαι καλός πατέρας στο μέλλον. Δεν είναι μόνο το μπάσκετ, είναι περισσότερα από το μπάσκετ. Θέλω να είμαι καλό παράδειγμα για τα νέα παιδιά».

Οταν η δημοσιογράφος τού έδειξε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, όταν ακόμη έπαιζε στον Φιλαθλητικό, ο Γιάννης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. «Ημουν 16 ετών εκείνη την εποχή. Η φωτογραφία είναι από το γυμναστήριο του Μετς. Δεν έπαιρνα πολύ χρόνο συμμετοχής τότε αλλά πάντα συνήθιζα να προπονούμαι μαζί τους. Ηταν ωραίες στιγμές» είπε ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος ερωτηθείς αν γνώριζε τις δυνατότητες του εαυτού απάντησε: «Δεν θα πω ψέμματα. Πάντα ονειρευόμουν να γίνω παίκτης του ΝΒΑ, να κάνω το άλμα και να έρθω να παίξω εδώ, αλλά τότε που ήμουν δεκαέξι, όχι δεν το πίστευα. Λογικά απλά ήλπιζα να μπω στο παρκέ. Πάντα είχα το όνειρο αλλά δεν πίστευα ότι θα συμβεί».

Δείτε το video του OPEN

NBAΓιάννης Αντετοκούνμπο