Αθλητισμός|28.12.2019 12:15
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χειροκρότησε τον Θανάση στον περίπατο με τους Χοκς (vid)
NewsroomΟι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν μια από τις πιο εύκολες νίκες της φετινής σεζόν απέναντι στους αδύναμους Ατλάντα Χοκς. Τα «ελάφια» επικράτησαν με 112-86 αν και αγωνίσθηκαν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην μέση κι έμεινε εκτός.
Αντίθετα, ο Γιάννης χειροκρότησε από τον πάγκο τον αδελφό του Θανάση ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για 7 λεπτά, έκανε δυο καρφώματα και σημείωσε 4 πόντους με 2/2 διπ., 0/1 τριπ., πήρε 1 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ κι έκανε 1 κλέψιμο. Κορυφαίος για τους Μπακς ήταν ο Μίντλετον με 23 πόντους. Ο Λόπεζ πέτυχε 19 πόντους ενώ ο Ιλιασόβα είχε 18 πόντους και 17 ριμπάουντ.Ο Τρέι Γιανγκ των Χοκς στην διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε καθώς γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο.
Διαβάστε ακόμη
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης