Αθλητισμός|28.12.2019 14:17

Basket League: Ντέρμπι από τα παλιά στο Ιβανώφειο-Το πρόγραμμα

Newsroom

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Basket League. Η 13η αγωνιστική περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα και Ρέθυμνο. Αναλυτικότερα, το Ιβανώφειο θα φιλοξενήσει το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Οι «κυανόλευκοι», μάλιστα, ανακοίνωσαν πως το παιχνίδι είναι sold out.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση(έχει μόλις 3 νίκες) ενώ ο Ηρακλής έχει ρεκόρ 5-7. Το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Σάνον Σόρτερ. Η ΑΕΚ που προέρχεται από επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον φορμαρισμένο Ιωνικό που ήδη συμπλήρωσε 7 νίκες σε 12 παιχνίδια. Ο Προμηθέας που προέρχεται από νίκη επί του ΠΑΟΚ στην παράταση ,είναι το μεγάλο φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη που παραμένει τελευταίος μαζί με τον ΠΑΟΚ και την Λάρισα στην βαθμολογία.

Το Περιστέρι μετά τη βαριά ήττα του στη Ρόδο από τον Κολοσσό υποδέχεται τον Ηφαιστο Λήμνου, ενώ το Λαύριο θα διεκδικήσει την 7η νίκη του απέναντι στην Λάρισα. Το Ρέθυμνο(4-8) «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Το πρόγραμμα 13η αγωνιστική

Σάββατο 28/12

15.30 Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρόδου  ΕΡΤ SPORTS / ERTPlay1

15.45 Προμηθέας-Αρης  ΕΡΤ SPORTS / ERTPlay2

15.45 Περιστέρι-Ηφαιστος Λ.  ΕΡΤ SPORTS / ERTPlay3

15.45 Λαύριο-Λάρισα   ΕΡΤ SPORTS / ERTPlay4

17.00  ΑΕΚ-Ιωνικός Ν.  COSMOTE SPORT 4 HD Live

17.45 Ηρακλής-ΠΑΟΚ  ΕΡΤ SPORTS Live

Κυριακή 29/12

17.00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός   ΕΡΤ SPORTS Live

μπάσκετΑρηςΠρομηθέαςΙωνικός ΝικαίαςΠεριστέριΑΕΚΉφαιστος ΛήμνουΠΑΟΚΗρακλής