Αθλητισμός|02.12.2018 22:27

Super League: Όρθιος ο Παναθηναϊκός, παρά τα διαιτητικά «εγκλήματα»

Newsroom

Στο 90'+3' ο Μανώλης Σιώπης ανέτρεψε τον Γιάννη Μπουζούκη και στο αμέσως επόμενο λεπτό (90'+4') και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με εκτέλεση "αλα Πανένκα" νίκησε τον Χουλιάν Κουέστα διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο το τελικό σκορ.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στο 5' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκάμα από τον Ινσούα. Ο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση αλλά απομάκρυνε ο Διούδης. Στο 14' οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν νέο πέναλτι, για το οποίο ο Παναθηναϊκός έχει δικαιολογημένα παράπονα. Ο διαιτητής Τζοβάρας καταλόγισε μια παράβαση που δεν υπήρξε ποτέ και ο Γιουνές από τα 11 μέτρα έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δώνης άλλαξε τα πλάνα του και στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Μπουζούκη να γίνεται κάτοχος της μπάλας προ του Σιώπη σε σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη από τα αριστερά.  Ο Χατζηγιοβάνης με εκτέλεση "α λα Πανένκα" έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ, για έναν Παναθηναϊκό που έμεινε στο 89' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μακέντα. 

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντες, Μπάσα, Σιώπης, Γκάμα, Ντιγκινί (73’ Ματίγια), Γκαρσία (79’ Μάβραϊ), Γιουνές. 

Παναθηναϊκός: (3-4-3): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74’ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον (33’ Δώνης), Κάτσε (74’ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης. 

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας). 

ΠαναθηναϊκόςΑρης