Αθλητισμός|30.12.2019 00:11

Βραζιλία - Ιταλία 25 χρόνια μετά: Αναβιώνει ο θρυλικός τελικός του 1994 (pic)

Newsroom

Την αναβίωση ενός θρυλικού αγώνα συναποφάσισαν η βραζιλιάνικη και η ιταλική ομοσπονδία καθώς ήρθαν σε συμφωνία για την τέλεση ενός φιλικού παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων που αναμετρήθηκαν στον θρυλικό τελικό του 1994 στις ΗΠΑ. Η Βραζιλία του Ρομάριο, του Μπεμπέτο, του Ντούνγκα και του Ταφαρέλ θα αντιμετωπίζει ξανά την Ιταλία του Μπαρέζι, του Τζόλα, του Κοστακούρτα και του Αλμπερτίνι, όχι όμως και του μοιραίου εκείνης της ημέρας Ρομπέρτο Μπάτζιο, ο οποίος θα απουσιάσει.

Το «Estadio Presidente Vargas» στην Φορταλέζα θα φιλοξενήσει στις 9 Ιανουαρίου του 2020 το παιχνίδι της Σελεσάο με τη Σκουάντρα Ατζούρα στο remake ενός ιστορικού παιχνιδιού. Στον πάγκο της Ιταλίας θα βρίσκεται όπως και τότε ο Αρίγκο Σάκι, με την ομοσπονδία της Βραζιλίας να επιβεβαιώνει επίσης την παρουσία των: Τζόλα, Αλμπερτίνι, Μπαρέζι, Απολόνι, Μπεναριβο, Κοστακούρτα, Καζιράγκι, Εβάνι, Μούσι, Μασάρο και Τασότι.

Στην αποστολή των «ατζούρι» που θα προσπαθήσουν να πάρουν ρεβάνς 25 χρόνια μετά, θα βρίσκονται επίσης οι Μπράλια, Βιέρκοβουντ, Σκιλάτσι, Εράνιο, Ρόσι και Πανούτσι. Από την Βραζιλία δεν θα λείψει κανείς καθώς θα είναι εκεί οι: Ταφαρέλ, Ζιλμάρ, Καφού, Ζορζίνιο, Μάρσιο Σάντος, Αλνταΐρ, Ρικάρντο Ρότσα, Ρονάλντο, Μπράνκο, Μάουρο Σίλβα, Ντούνγκα, Μαζίνιο, Μπεμπέτο, Ζίνιο, Πάουλο Σέρτζιο και Βιόλα. Μόνο η παρουσία του Ρομάριο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη...

«Το 2020 αρχίζει με μονομαχία μεταξύ θρύλων! Τα αστέρια που οδήγησαν την σελεσάο στην κατάκτηση του τέταρτου παγκόσμιου τίτλου της θα κατέβουν στο γήπεδο για να αναβιώσουν τον τελικό που έγραψε ιστορία», αναφέρει η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

T

ΜουντιάλΠαγκόσμιο κύπελλοΕθνική ΙταλίαςΕθνική Βραζιλίας