NBA: Επέστρεψε «ταύρος» ο Αντετοκούνμπο και ξέσπασε στους Μπουλς (vids)
NewsroomΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να παίζει. Και δεν θέλει να χάνει. Έχοντας καθίσει για δύο διαδοχικά παιχνίδια στον πάγκο εξαιτίας ενοχλήσεων, επέστρεψε κεφάτος και ξέσπασε πάνω στους Σικάγο Μπουλς. Ο «Greek Freak» είχε 23 πόντους (6/6β., 7/11διπ., 1/3τρ.), 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με εντυπωσιακά καρφώματα και με τη βοήθεια του Μίντλετον, που είχε 25 πόντους και του Μπλέντσο με 15, έφτασαν στη νίκη για τους Μπακς με 123-102. Με τη νίκη αυτή, το Μιλγουόκι έφτασε ήδη τις 30 στο ΝΒΑ!
«Παίζουμε ομαδικά και σκληρά. Έχουμε δημιουργήσει νοοτροπία νικητή, δεν μας αρέσει να χάνουμε και θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα μας εκπλήσσει το γεγονός ότι κερδίσαμε 30 παιχνίδια πριν καν φτάσει ο Ιανουάριος. Είναι ωραίο, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα πάμε κι ακόμη καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε την βελτίωση, για να είμαστε έτοιμοι στο τέλος της σεζόν», σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα.
- Όλα τα ψέματα και οι ανακρίβειες που είπε ο Τραμπ από το βήμα του ΟΗΕ
- Γιατί στέλνονται μαζικά sms με φύλλα πορείας σε εφέδρους μέσω gov.gr - Τι ισχύει με την επιστράτευση
- Επιχειρηματίας σχεδιάζει στην Ουρουγουάη την πόλη της... Τεχνητής Νοημοσύνης - Το 2027 θα εγκατασταθούν οι πρώτοι κάτοικοι
- Αν έσκαβες μία τρύπα στη Γη μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις;