Αθλητισμός|31.12.2019 15:36

Σε ψηφοφορία η πρόταση για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αποφασίζουν οι διαιτητές (vid)

Newsroom

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες συζητούσαν στα γραφεία της ΕΠΟ οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου προκειμένου να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 1, ωστόσο αποτέλεσμα δεν βγήκε. Οι διαιτητές άκουσαν τους εκπροσώπους της Λίγκας και θα αποφασίσουν σε ψηφοφορία αν τελικά θα δώσουν τέλος στην αποχή για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Παρόντες στη σύσκεψη που άρχισε στις 11 το πρωί της Τρίτης (31/12) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα. O συνεταιρισμός εκπροσωπήθηκε από την τριμελή επιτροπή που αποτελούσαν οι Μηνάς Λυσάνδρου, Γιώργος Μποροβήλος και Ηλίας Πουρσανίδης, ενώ την πλευρά των διαιτητών εκπροσώπησαν οι Παπαπέτρου, Τζήλος, Ζαχαριάδης, Μπαλτάς και Καρσιώτης.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου δήλωσε μετά το τέλος της σύσκεψης: «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας. Ήταν μία μακρά συνάντηση, υπήρξε και το κομμάτι της συνάντησης που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών. Επειδή  εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι θα αποφασίσουν οι ίδιοι εσωτερικά. Για οτιδήποτε προκύψει θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας».

διαιτησίαΕΠΟSuperLeagueποδόσφαιροSuper League 1