Αθλητισμός|01.01.2020 13:25

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης πατάει το γκάζι στην ΚΑΕ με Μπράουν και Τσάπμαν (vids)

Newsroom

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2019, οι πρώτες ειδήσεις αισιοδοξίας για τον ΠΑΟΚ ήρθαν, με τον Ιβάν Σαββίδη να θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο απομάκρυνσης της ΚΑΕ από τον πυθμένα της βαθμολογίας, εκεί που βρίσκεται μετά το κακό ξεκίνημα με μόλις τρεις νίκες στους πρώτους 13 αγώνες.

Ο 35χρονος πλέι-μέικερ Μπόμπι Μπράουν και ο 30χρονος ψηλός Κλιντ Τσάπμαν ετοιμάζουν βαλίτσες για Θεσσαλονίκη προκειμένου να ντυθούν στα «ασπρόμαυρα» και να δώσουν χείρα βοηθείας στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος καλείται να κάνει μια σειρά από νίκες για να «ανασάνει» βαθμολογικά.

Πρόκειται για δυο περιπτώσεις που συνδυάζουν τα κύρια χαρακτηριστά που λείπουν από τον ρόστερ των «ασπρόμαυρων», καθώς του προσθέτουν εμπειρία και ποιότητα. Ο Μπόμπι Μπράουν έχει πολλάκις αποδείξει πως έχει την ικανότητα να οργανώσει, να σκοράρει και συνολικά να ηγηθεί, ως πλέι μέικερ, μιας ομάδας που ψάχνει τρόπο να βρει μια ταυτότητα. Ο Κλιντ Τσάπμαν, με τους αριθμούς του στο πέρασμά του από τη Γερμανία έχει δείξει πως είναι ένας αξιόπιστος σκόρερ, τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι.

Μπόμπι ΜπράουνμπάσκετΠΑΟΚΚλιντ Τσάπμαν