Αθλητισμός|02.01.2020 12:14

NBA: Δύσκολα οι Μιλγουόκι Μπακς με κορυφαίο τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)

Newsroom

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνάντησαν απρόσμενη αντίσταση από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς που παρατάχθηκαν χωρίς τους τρεις κορυφαίους τους παίκτες (Τάουνς, Ουίγκινς και Τιγκ), όμως με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφεραν να επικρατήσουν με 106-104 μπροστά στο κοινό τους, αν και δεν έπιασαν τα γνωστά τους στάνταρ απόδοσης.

Ο Γιάννης τελείωσε τον αγώνα με 32 πόντους και 17 ριμπάουντ και πέτυχε το 30ό νταμπλ νταμπλ σε 33 αγώνες στη φετινή σεζόν, ενώ ο Μίντλετον πρόσθεσε 13 πόντους, αν και ήταν ιδιαίτερα άστοχος. «Αν δεν παίζεις καλά, αλλά μπορείς να κερδίζεις, αυτό είναι καλό», σχολίασε ο κόουτς Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Όλα τα αποτελέσματα:

Ουίζαρντς - Μάτζικ 101-122
Νικς - Μπλέιζερς 117-93
Μπακς - Τίμπεργουλβς 106-104
Λέικερς - Σανς 117-107

Αντετοκούνμπο για Στερν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη λάμψη που έδωσε στο ΝΒΑ ο Ντέιβιντ Στερν που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων. Άλλωστε ήταν ο κομισάριος που τον είχε υποδεχθεί στο ΝΒΑ: «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Ντέβιντ Στερν. Σημαίνει τόσα πολλά για το ΝΒΑ, το έκανε παγκόσμιο, έδωσε ευκαιρίες σε μένα, στον Κούκοτς, στον Γκασόλ, σε αρκετούς παίκτες απ’ όλο τον κόσμο. Όταν είπε το όνομα μου άλλαξε η ζωή μου. Άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Μιλήσαμε λίγο μετά, ήξερε από πού είμαι, την ιστορία μου». 

μπάσκετΜιλγουόκι ΜπακςΝΒΑΓιάννης Αντετοκούνμπο