Αθλητισμός|03.01.2020 16:45

Νέα επίθεση τραμπούκων στο σπίτι του διαιτητή Αγγελου Ευαγγέλου!

Newsroom

Οι τραμπούκοι του ποδοσφαίρου ξαναχτύπησαν! Αγνωστοι έσπασαν το πρωί της Παρασκευής (3/1) τα τζάμια στην είσοδο της οικίας του Αγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν διαιτητής VAR στο περιβόητο ματς Βόλος - Ολυμπιακός όπου ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Σουντανί. Ο εν λόγω ρέφερι είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο λίγο μετά την αναμέτρηση του Βόλου, οπότε άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην περιοχή του Ζωγράφου έπειτα από ρίψη κροτίδων.

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία. Είναι προφανές ωστόσο ότι κάποιοι προσπαθούν να φέρουν το χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με μαφιόζικα χτυπήματα επιδιώκοντας να προκαλέσουν την πλήρη αποσταθεροποίηση της κατάστασης. Διότι το νέο χτύπημα στο σπίτι ενός διαιτητή, ήρθε μόλις δυο ημέρες μετά την απόφαση των Ελλήνων ρέφερι να μην κάνουν αποχή από τους αγώνες της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας όπως είχαν προαναγγείλει.

Αλλωστε το βασικό επιχείρημα των διαιτητών για την απόφασή τους να μην σφυρίξουν αφορούσε την επίθεση που έγινε στο σπίτι του Ευαγγέλου λίγο πριν από τα Χριστούγεννα αλλά και τις μηνύσεις που είχαν κατατεθεί κατά των διαιτητών. Και λίγο μετά την προσπάθεια που καταβλήθηκε για ομαλοποίηση της κατάστασης, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ήρθε ένα νέο χτύπημα για να δείξει πως κάποιοι προσπαθούν να βάλουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα προκαλώντας αναταραχές, αναβολές και κατάσταση χάους...

διαιτησίαΑγγελος Ευαγγέλου