Αθλητισμός|03.01.2020 20:15

Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια για Κεμζούρα, νέα σενάρια για Τόμιτς

Newsroom

Μαύρα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται στις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Κεστούτις Κεμζούρα μετά και την ήττα της ομάδας στην 17η αγωνιστική της Euroleague από την Φενερμπαχτσέ.

Όχι γιατί οι ερυθρόλευκοι αμφισβητούν την εργατικότητα του αλλά γιατί η εικόνα της ομάδας (ξέχωρα από τα αποτελέσματα) το τελευταίο διάστημα δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση. Παρατηρούνται επαναλαμβανόμενα λάθη, αδυναμία βελτίωσης της απόδοσης στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός  να δέχεται σταθερά πάνω από 80 πόντους (έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση στην διοργάνωση), ενώ ειδικά στα τελευταία 5 ματς δέχεται πάνω από 90 πόντους! Ταυτόχρονα φαίνεται πως  η προσωπικότητα του Λιθουανού δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες.

Στις τάξεις της διοίκησης του Ολυμπιακού φέρεται να υπάρχει δυσαρέσκεια. Αναγνωρίζουν πως μετά την αποχώρηση του Μπλατ ο Κεμζούρα ανέλαβε ένα βαρύ φορτίο στις πλάτες του,  αρχικά υπήρξαν κάποια σημάδια βελτίωσης, έγιναν νίκες που αναπτέρωσαν το ηθικό όλων όμως η απόδοση του Ολυμπιακού σταδιακά φθίνει. Στο κάδρο των επιλογών του Ολυμπιακού, εφόσον στο προσεχές μέλλον κριθεί πως είναι αναγκαία μια αλλαγή στον πάγκο υπάρχει πάντα η περίπτωση του Μίλαν Τόμιτς που μετά το διαζύγιο του με τον Ερυθρό Αστέρα είναι ελεύθερος.

EuroleagueμπάσκετΚεστούτις ΚεμζούραΟλυμπιακός