Συρία: Eνας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου σε καταυλισμό προσφύγων (vid)
NewsroomΗ ζωή δεν σταματά, ακόμη κι αν πρέπει να συνεχίσει στα ερείπια στου πολέμου. Οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους, από τις γειτονιές τους κι έχασαν τους ανθρώπους τους, για να βρεθούν να διαβιούν σε άσχημες συνθήκες σε καταυλισμούς προσφύγων, και παρ' όλ' αυτά επιδεικνύουν θέληση για ζωή, αποτελούν τρανή απόδειξη για το παραπάνω.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη Συρία, χρόνια μετά την έναρξη του εμφυλίου, είναι ότι μόνο τον περασμένο Δεκέμβριο 284.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν από την επαρχία Ιντλίμπ. Ωστόσο, το βίντεο που ακολουθεί και δείχνει παιδιά και ενηλίκους να παίζουν ποδόσφαιρο στις λάσπες. σε καταυλισμό εσωτερικών μεταναστών στη Συρία, αποδεικνύει ότι η ζωή πάντα θα βρίσκει τον τρόπο και θα επιζητεί μια κάποια «κανονικότητα», ακόμη και ανάμεσα σε σκηνές και παραπήγματα.
- Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο του κόμμα ο Τσίπρας - «Τώρα είναι η ώρα»
- Το πώς θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι το απόλυτο ερώτημα: Γνωρίστε τον ειδικό που λέει ότι μπορούμε να τον… ξεγελάσουμε
- Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ
- Κι όμως: Ποια ζώα στη φύση «φτιάχνονται» με αλκοόλ και μανιτάρια