Αθλητισμός|04.01.2020 13:42

Super League: Αυλαία στη 17η αγωνιστική με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Newsroom

Με δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ξεκινά το 2020, καθώς οι δυο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα έχουν ντέρμπι. Η 17η αγωνιστική έχει χωριστεί σε δύο ημέρες, με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ να είναι στο πρόγραμμα του Σαββάτου (4/1) και αυτό της πρωτεύουσας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ακολουθεί την Κυριακή (5/1).

Στο Ηράκλειο (17.15, Novasports 2) ο ΟΦΗ (4η θέση, 23 βαθμοί) υποδέχεται τον Βόλο ΝΠΣ (11η θέση, 18 βαθμοί). Οι Κρητικοί έχουν στηριχθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου στην έδρα τους για να βρεθούν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και θέλουν ένα ακόμα «τρίποντο». Ο Βόλος από την πλευρά του βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής προπονητή, με τον Αλμπέρτο Γκαγιέκο να αναμένεται να πάρει τη σκυτάλη από τον Χουάν Φεράντο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 45χρονος τεχνικός θα βρεθεί στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντά.

Στη Θεσσαλονίκη (19.30, Novasports 1) ο Άρης (6η θέση, 22 βαθμοί) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (1η θέση, 40 βαθμοί) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στα όρια της εξάδας και θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν την παρουσία της σε αυτή, και για να το πετύχουν καλούνται να «σπάσουν» το αήττητο 51 αγώνων του «Δικεφάλου του βορρά», που από την πλευρά του θα προσπαθήσει να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο Περιστέρι (20.00, ΕΡΤ)ο Ατρόμητος (9η θέση, 19 βαθμοί) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (12η θέση, 15 βαθμοί) σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που ακόμα ψάχνουν το πατήματά τους, όντας σε απόσταση από τους αρχικούς τους στόχους.

Αστέρας ΤρίποληςSuper League 1ΑρηςΠΑΟΚποδόσφαιροΟΦΗΑτρόμητοςΒόλος ΝΠΣ