Αθλητισμός|03.12.2018 12:46

Ο Μπέβερλι αποβλήθηκε επειδή πέταξε την μπάλα στο πρόσωπο οπαδού! (vid)

Newsroom

Τον Πάτρικ Μπέβερλι πιθανότατα τον θυμούνται και φίλοι του μπάσκετ που δεν παρακολουθούν ΝΒΑ, αφού τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα είχε κάνει στον Ολυμπιακό. Τότε μάλιστα δεν είχε εντυπωσιάσει και όταν βρέθηκε στο ΝΒΑ με μια διαρκώς ανοδική πορεία, πολλοί απόρησαν.

Οπως φαίνεται όμως, ανοδική πορεία έχουν και τα... νεύρα του με αποτέλεσμα τα ξημερώματα να αποβληθεί στην ήττα των Κλίπερς, όπου αγωνίζεται, από τους Μάβερικς με 114-110.

Η κακή βραδιά φάνηκε από νωρίς για τον Μπέβερλι ο οποίος με μια αγκωνιά έσπασε ένα δόντι του αντιπάλου του Ντένις Σμιθ και μπήκε στο στόχαστρο των φίλων του Ντάλας.

Ενας εξ αυτών, κάτοχος διαρκείας σε σειρά κοντά στο παρκέ μάλιστα, το παράκανε βρίζοντας σε διάρκεια και με χυδαιότητα τον Μπέβερλι. «Το είπα στους διαιτητές, το είπα στους άντρες ασφαλείας, κανείς δεν έκανε κάτι. Μπορώ να δεχτώ πολλά την ώρα του αγώνα, αλλά όχι να βρίζουν την μητέρα μου όπως έκανε αυτός», είπε ο Μπέβερλι εξηγώντας την... επόμενη κίνησή του.

Σε μια νεκρή φάση έπιασε την μπάλα, την πέταξε στην μούρη του συγκεκριμένου, οι διαιτητές τον είδαν και τον απέβαλαν. Οσο για τον κύριο από την εξέδρα, συνέχισε να χαμογελάει με ικανοποίηση μάλλον επειδή κατάφερε να εκνευρίσει τον αντίπαλο σε τέτοιο βαθμό.

NBA