Αθλητισμός|05.01.2020 19:16

Ανατροπή εξάδας η Ξάνθη με διπλό χτύπημα του Φοσέ στην ΑΕΛ!

Newsroom

Ενα τρελό τετράλεπτο έκρινε το ματς στα Πηγάδια. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκορ αλλά η Ξάνθη απάντησε με διπλό χτύπημα με τον Φοσέ σε διάστημα δύο λεπτών πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη (2-1), την πρώτη με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο, που φέρνει την ακριτική ομάδα σε θέση πλέι οφ.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 64' με τον Μιλοσάβλιεβιτς αλλά η Ξάνθη είχε άμεση απάντηση σκοράροντας στο 67' με τον Φοσέ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας ισοφαρίζοντας (1-1). Και προτού προλάβει να συνέλθει η θεσσαλική ομάδα, η Ξάνθη στο αμέσως επόμενο λεπτό (68') έκανε την ολική ανατροπή και πάλι με γκολ του Φοσέ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η ΑΕΛ που μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχε εκδώσει τρεις ανακοινώσεις σχολιάζοντας τη διαιτησία, διαμαρτυρήθηκε έντονα και για το γκολ της ισοφάρισης της Ξάνθης για φάουλ του Κασάδο στον Μπούστος.

Ξάνθη: Αμπάντ, Στάρτζεον, Τεσέιρα (63' Μπαριέντος), Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (72' Σόσα), Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Καμαρά, Φοσέ (90' Φασίδης)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντάουντα, Μόρας, Καρανίκας, Κάτσε (72' Νούνιτς), Μπούστος, Φατιόν (59' Σετσέροβιτς), Στάνκοβιτς

ΑΕΛSuperLeagueΞάνθηποδόσφαιρο