Αθλητισμός|06.01.2020 19:17

Ποδαρικό με χατ τρικ ο Κριστιάνο, ντεμπούτο Ζλάταν παρουσία 60.000 Μιλανέζων (vids)

Newsroom

Ιδανικά άρχισε το 2020 για τη Γιουβέντους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Γηραιά Κυρία επικράτησε 4-0 της Κάλιαρι εντός έδρας με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να σκοράρει τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Αυτό ήταν το πρώτο χατ τρικ του... μπιανκονέρο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε για πέμπτη σερί αγωνιστική στη Serie A!

Στο πρώτο μέρος οι «μπιανκονέρι» είχαν ευκαιρίες αλλά, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Όλσεν που κράτησε το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της πρωταθλήτριας Ιταλίας δεν είχε όρεξη για... αστεία και μόλις στο 49' άνοιξε το σκορ καθώς, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κλαβάν και νίκησε τον Όλσεν. Στο 67ο λεπτό ο Ντιμπάλα κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Μάλιστα μέσα σε δύο λεπτά η Γιούβε μετέτρεψε την αναμέτρηση σε πάρτι καθώς, ο Ιγκουαΐν σκόραρε στο 81ο λεπτό για το 3-0 και ο Κριστιάνο πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι!

Την ίδια ώρα στο Σαν Σίρο συγκεντρώθηκαν 60.000 τιφόζι της Μίλαν για να δουν το ντεμπούτο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ωστόσο οι «ροσονέρι» παρουσίασαν μια απ' τα ίδια μένοντας στο 0-0 με τη Σαμπντόρια.  Η Μίλαν έμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη από τα τέλη Οκτώβρη και το +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.. .τρομάζει. Αποδοκιμασίες ακούστηκαν στο ημίχρονο και το φινάλε, ενώ ο Ζλάταν που έπαιξε από το 55' και μετά κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η Μπόλονια και η Φιορεντίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) και η Αταλάντα διέλυσε (5-0) την Πάρμα.

ΜίλανΖλάταν ΙμπραΐμοβιτςΚριστιάνο ΡονάλντοΓιουβέντουςSerie A