Συνεχίζει ακάθεκτη η Ιντερ! Πέρασε «τρένο» κι απ' την έδρα της Νάπολι (vids)
NewsroomΠολύ σκληρό καρύδι αποδεικνύεται για τη Γιουβέντους η Ιντερ, η οποία δεν παρατά τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της Serie A. Η εξαιρετική ομάδα του Αντόνιο Κόντε στο ξεκίνημα του νέου έτους έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Νάπολι επικρατώντας με 3-1. Κι έτσι δεν επέτρεψε στη Γιουβέντους, που λίγες ώρες πριν είχε διαλύσει την Κάλιαρι με 4-0, να χαρεί τη μοναξιά της κορυφής.
Οι Νερατζούρι έπιασαν τους Μπιανκονέρι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας καθώς αμφότερες έχουν από 45 βαθμούς, με 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, έπειτα από 18 αγωνιστικές. Η ομάδα του Μιλάνου είχε ξανά σε εντυπωσιακή βραδιά τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο 14' και το 33' φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το τρίτο τέρμα της Ιντερ πέτυχε ο φορμαρισμένος Λαουτάρο Μαρτίνες στο 62'. Το μόνο που κατόρθωσε η ομάδα του Κώστα Μανωλά (έπαιξε και στα 90') ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 39' με τον Μίλικ.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο