Αθλητισμός|07.01.2020 21:32

Κύπελλο Ελλάδας: Ηταν Ατρόμητος στον Βόλο και πάει οχτάδα! (vids)

Newsroom

Ο Ατρόμητος έψαχνε ένα βήμα πρόκρισης στο πρώτο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Και τελικά έκανε ένα άλμα κρατώντας πλέον σφιχτά στα χέρια του το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, δίχως να είναι κατά πολύ καλύτερη απ' τον αντίπαλό της, πέτυχε μια ευρεία νίκη με 3-0 επί του θεσσαλικού συλλόγου και βλέπει ήδη την... οχτάδα.

Το ντεμπούτο του Καταλανού Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο του Βόλου ήταν αρνητικό και φάνηκε σχεδόν με τη σέντρα, οπότε ο Γούτας, μόλις στο 2', άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Μολονότι ο Βόλος ανέβασε την απόδοσή του χάνοντας ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ο Ατρόμητος, κόντρα στη ροή του αγώνα, «έγραψε» το 0-2 στο 63' με τον Βέλλιο, ο οποίος στο 76' εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Μελίσσα και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Διαμάντης, Οικονόμου, Φεράρι, Τσοκάνης (57' Γέντρισεκ), Μπαλογιάννης (46' Μαξ), Ζοάο (71' Μάντζης), Μουνίθ, Τόρες, Γκουαροτσένα.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κάχιλα, Γούτας, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιότης (64' Γκάλο), Ούμπιδες (76' Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (85' Μανούσος).

ΑτρόμητοςΚύπελλο ΕλλάδαςΒόλος ΝΠΣποδόσφαιροSuperLeague